Therapie

Bureau Henk de Graaf heeft als uitgangspunt dat problemen veelal ontstaan of ontstaan zijn door niet goed functionerende relaties of systemen. Wij richten ons op het doorbreken van patronen en het opheffen van blokkades, waardoor er ruimte ontstaat om positief te kunnen functioneren.

In het hulpverleningsproces gaan wij uit van de mogelijkheden die je hebt. We werken actief aan het tot stand brengen van een klimaat van acceptatie en veiligheid. Dit zijn basisbehoeften om te kunnen veranderen. Wij bieden de mogelijkheid om zowel overdag als 's avonds of in de weekeinden (dagdeel)therapie te volgen.

Creatieve Therapie

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat binnenin zit en daar niet goed zicht op heeft of problemen ervaart en dat niet goed onder woorden kan brengen.

Is creatieve therapie iets voor jou?

Soms kun je de woorden niet vinden voor wat je van binnen voelt, waar je tegenaan loopt, wat je dwars zit of waar je bang voor bent. Een gesprek kan dan eng en confronterend zijn: een mooi alternatief hiervoor is creatieve therapie. Hierbij ga je iets maken met bijvoorbeeld verf of klei. Je hoeft hier helemaal geen talent voor te hebben, niks is goed of fout. Het gaat hierbij puur om het creatieve proces. Wanneer je bezig bent met verf, kleur en vorm kun je van alles tegenkomen aan indrukken en emotie. Het product dat je hebt gemaakt is uiteindelijk waar we verder mee aan de slag gaan om aan jezelf te kunnen werken.

Tarieven

Individuele gesprekken €102 per uur
Echtpaar gesprekken €111 per uur
Gezinsgesprekken €117 per uur
Creatieve therapie €102 per uur
Supervisie €102 per uur
Overhead + €13 per gesprek
Huisbezoek + €19 per gesprek

Wanneer we werken met twee therapeuten geldt een uurtarief van 150%. Dit geldt ook voor gesprekken in het weekend. Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW.
Voor bedrijven en instellingen gelden andere tarieven (op aanvraag).

Indien een afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, volgt een declaratie van het uurtarief.